09 273 55 55

Immo te koop in Lebbeke

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Immo te koop in Lebbeke

Overweegt u te gaan wonen in Lebbeke? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Lebbeke

Lebbeke met postcode 9280 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 27 km2 en heeft ongeveer 19500 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Jeugdbeweging, Jaarmarkt en Musea is het een aimabele stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Lebbeke?

Er is enorm veel te beleven in Lebbe. Iedereen kent wel de Grote Markt, de Onze-Lieve-Vrouwkerk of de St.-Martinuskerk. Om te winkelen ben je in de Lebbeek ook op de juiste plaats met onder meer winkels in Dendermonde, het winkelcomplex Lebbeke en shoppen in de mooie deelgemeenten van Lebbeke. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Belgische peperkoek, Ros Beiaardkoekje en Vicaris. Kortom, wonen in Lebbeke is gewoon gaaf en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant Madam Jeanne in de Brusselsesteenweg, Restaurant Linde52 in de Lindekensstraat 52 of Café Toreken in de Jules De Buckestraat. Met de Aveschootshoeve is deze stad aan de Dender bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Lebbeek

Lebbeke, met zijn gemakkelijke R21 ring, is gelegen aan de N47 en N41. Steden als Gent (43 km) , Aalst (11 km) en Brussel (29 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Lebbeke.
Verder beschikt deze stad in de Lebbeek over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Het focheltje kleuterschool Lebbeke , basis- en middelbare scholen zoals Campus Atheneum Dendermonde en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - PCVO Scheldeland Volwassenonderwijs.
Vind je niet meteen je gading in Lebbeke? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Denderbelle, Sint-Gillis of Dendermonde.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Lebbeke te kopen!

Ons Immo aanbod in Lebbeke