Individuele handelszaak Te koop
Tramstraat 1-3, 9070 Destelbergen
€ 509.000
  • 195 m²

Uitstekend gelegen commerciële ruimte in Heusden

Uitstekend gelegen commerciële ruimte in het standingvolle nieuwbouwproject Carpentia. Deze commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Heusden, nabij het dorpsplein en heeft een uitstekende visibiliteit en bereikbaarheid.

De indeling en afwerking zal worden uitgevoerd door de verkoper in samenspraak met de koper. De foto's zijn een realisatie van de commerciële ruimte in hetzelfde gebouw.  Mogelijkheid tot aankoop van verschillende ondergrondse garageboxen (30.000 euro excl. kosten).

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Uw contactpersoon
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77 Stuur een mailtje

Financieel

Prijs
€ 509.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Onder BTW stelsel
ja

Bereken uw investering

Ligging

Ligging
Centraal
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja
Omgeving sportcentrum
ja

Comfort

Aansluiting riolering
ja
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
195,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2021
Verdieping(en)
1
Gevelbreedte
18,00 m

Terrein

Perceel opp.
195,00 m²

Energie

Elektriciteitskeuring
ja, conform
Verwarming
Gas

Technieken

Elektriciteit
ja
Telefoonbekabeling
ja

Garages / parking

Garages / parking
5

Stedenbouwkundige info

Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bodemattest
ja
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Immo te koop in Destelbergen

Overweegt u te gaan wonen in Destelbergen? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Destelbergen

De Destel op de Berg met postcode 9070 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 27 km2 en heeft ongeveer 19.000 inwoners. Met jaarlijkse events als de Nieuwjaarsdrink, jeugdevenementen en tentoonstellingen is het een bruisende gemeente om in te wonen.

Waarom immo kopen in Destelbergen?

Er valt enorm veel te beleven in de residentiële gemeente. Zo kunnen gezinnen met kinderen zich uitleven in Familiepark Harry Malter of in recreatiepark Kerkham, kan u wandelen in de mooie Damvallei of kan u de kastelensite van Destelbergen ontdekken. Ook om te winkelen heeft Destelbergen wel wat te bieden. Vergeet uiteraard niet te proeven van de lokale Oost-Vlaamse specialiteiten zoals Vlaamse gedroogde hesp, Tierenteyn Mosterd en Gentse mokken. Of laat u verwennen door de gezellige horecazaken die de gemeente te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Restaurant De Verseau in de Meersakkerstraat, Restaurant Chaflo in de Dendermondesteenweg of Konak Steakrestaurant in de Haenhoutstraat.

Met het Reinaertpark, Damvallei en Familiepark Harry Malter is deze gemeente aan de Schelde bovendien ook een groene stad. Destelbergen is de perfecte combinatie van stad en natuur.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Destelbergen is niet alleen fantastisch, maar ook een solide investering.

Vastgoed kopen in de Destel op de Berg

Destelbergen kent een ideale ligging. De gemeente is namelijk gelegen aan de R4, E17 en N70, waardoor u overal wel snel geraakt. Steden als Kortrijk (55 km), Gent centrum (7 km) en Antwerpen (52 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dat kan via het nabijgelegen treinstation Gent Dampoort.

Verder beschikt de gemeente Destelbergen over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De Gemeentelijke Basisschool Destelbergen, Mannetje Maan of het Sint-Janscollege Campus Heiveld zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in Destelbergen met Kisp Volwassenenonderwijs - Destelbergen. 

Ons Immo aanbod in Destelbergen

Bent u overtuigd van Destelbergen? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende gemeente:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Destelbergen? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten, zoals Gent, GentbruggeMelleMerelbeke of meer.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis huis of appartement in Destelbergen te kopen!