09 273 55 55

Huis te huur in Destelbergen

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Destelbergen

Bedaard wonen, maar wel niet van ver winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Verkies dan een huis te huren in Destelbergen in Oost-Vlaanderen. Hier een woongelegenheid huren is een slimme keuze. We zetten de pluspunten van huren in deze gemeente aan de Zeeschelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Destelbergen is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E17 en de R4. Steden als Gent (10 km), Dendermonde (30 km) en Aalst (30 km) liggen vlakbij.

Veel inkoopmogelijkheden

In "Thesle" is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Aldi in de Dendermondesteenweg of Lidl in de Dendermondesteenweg. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Chaflo & Co in de Dendermondesteenweg en De Verseau in de Meerakkerstraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Zeger III van Gent en Beatrix van Heusden kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Gemeentelijke Basisschool in de Dendermondesteenweg of Pius X Basisschool in de bredenakkerstraat.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9070. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Turnclub Athena of Tennisclub Racso. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Reinaertpark.

Een huis huren in Destelbergen? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een verblijf. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Destelbergen.

Ons Immo aanbod in Destelbergen