Buitenstaanplaats Te koop
Zwanebloemweg, 9820 Merelbeke
€ 10.378

  Autostandplaatsen te koop in Merelbeke

  Autostandplaatsen te koop in Merelbeke gelegen in een recent gebouw uit 2010. Er zijn nog 7 bovengrondse autostandplaatsen en 1 ondergrondse beschikbaar. Prijzen voor de standplaatsen vanaf €10.378 excl. kosten.
  Voor meer info en/of een bezoek gelieve ons te contacteren per mail of op 0472/13 28 79
  Uw contactpersoon
  Annelie Cardoen
  0491 74 30 26 Stuur een mailtje

  Financieel

  Prijs
  € 10.378
  Beschikbaarheid
  Onmiddellijk

  Bereken uw investering

  Gebouw

  Bouwjaar
  2010
  Staat
  Uitstekend

  Energie

  Elektriciteitskeuring
  ja, conform

  Garages / parking

  Binnenparking
  ja
  Buitenparking
  ja

  Stedenbouwkundige info

  Bestemming
  Woongebied
  Bouwvergunning
  ja
  Voorkooprecht
  nee
  Vonnissen
  nee
  Overstromingsgevoeliggebied
  Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
  Bodemattest
  ja
  Wenst u uw eigendom te verkopen?

  Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

  Interesse? Neem contact op!
  Annelie Cardoen
  0491 74 30 26
  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw invullen.
  U moet uw bericht invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
  Immo te koop in Merelbeke

  Overweegt u te gaan wonen in Merelbeke? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

  Wonen in Merelbeke

  De gemeente Merelbeke, postcode 9820, ligt in de provincie Oost-Vlaanderen. Het kent een oppervlakte van 37 km2 en heeft ongeveer 25.000 inwoners. Met zijn jaarlijkse activiteiten als kermissen, workshops en marathons is het een vrolijke stad om in te wonen.

  Waarom immo kopen in Merelbeke?

  Er valt enorm veel te beleven in 'de Beek-van-het-Meertje'. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden van de gemeente het Museum Morfologie, De Sint-Pietersbandenkerk of de vele kastelen. Om te winkelen ben je in Merelbeke ook aan het juiste adres. Zo zijn er tal van winkels in het centrum, en is het shoppingcentrum Gent-Zuid ook binnen handbereik. Vergeet uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals ambachtelijke homemade patisserie of wijn van het Domein De Roscam. Uit eten gaan kan bijvoorbeeld in La Traverse of in De Bergstraat op de Hundelgemeentsesteenweg, of u kan een drankje doen in Café De Pub of in Café Eluna.

  Sportievelingen kunnen eveneens hun hartje ophalen in de gemeente Merelbeke. Zo is er een prachtig zwembad, namelijk zwembad Ter Wallen. Bent u meer een wandelaar? Dan kan u de volgende natuurgebieden ontdekken: het Liedemeerspark, de Makegemse bossen en de Merelbeekse Scheldemeersen. Merelbeke is namelijk ook een groene gemeente.

  Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Merelbeke is gewoon heerlijk en een goede investering. 

  Vastgoed kopen in de Beek-van-het-meertje

  Merelbeke kent een ideale ligging. Het ligt namelijk zowel aan de R4 als aan de autosnelwegen E17 en E40. Steden als Kortrijk (50 km), Brugge (58 km) en Gent centrum (10 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, via het treinstation van Merelbeke geraakt u overal.

  Verder beschikt Merelbeke over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Enkele voorbeelden zijn de Sint-Michielsschool, Basisschool Paul Johannes en Gemeenteschool Merelbeke GILKO als lagere scholen en het Popelin Lyceum voor middelbare scholieren. De gemeente biedt ook onderwijs voor volwassenen met CVO Panta Rhei.

  Ons Immo aanbod in Merelbeke

  Overtuigd van Merelbeke? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze leuke gemeente:

  Op zoek naar een woning in Oost-Vlaanderen, maar toch niet in Merelbeke?

  Is Merelbeke toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Melle, Destelbergen, Sint-Denijs Westrem, Gent en meer.

  Nog vragen of op zoek naar bijkomende informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Merelbeke te kopen!