09 273 55 55

Huis te koop in Oosterzele

Huis te koop in Oosterzele

Familiaal wonen, maar wel vlakbij winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Verkies dan een huis te kopen in Oosterzele in Oost-Vlaanderen. Hier een huis bekomen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de wins voor u op een rijtje:

Veel winkels

In deze stad met bijnaam Oostzelle is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour Scheldewindeke in de Stationsstraat of de Delhaize Oosterzele in Dorp.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Frans Van De Velde en Johan Van Hecke kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderopvang De Blokkentoren of Basisschool De Leefschool Oosterzele.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9860. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scouts Sint-Kristoffel Scheldewindeke of de JongensChiro Balegem voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Badmintonclub Pluimstaart, Voetbalclub KVV Windeke of Balletschool Toi, moi et la Danse.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 30 minuten staat u al met de fiets in Zottegem, met De Lijn in minder dan 35 minuten.

Een huis kopen in Oosterzele? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Oosterzele.

Ons Immo aanbod in Oosterzele