09 273 55 55

Huis te huur in Oosterzele

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Oosterzele

Ongedwongen wonen, maar wel niet van ver winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Beslis dan een huis te huren in Oosterzele in Oost-Vlaanderen. Hier een woning huren is een slimme keuze. We zetten de troeven van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Oosterzele is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N42. Steden als Gent (20 km), Aalst (23 km) en Waregem (40 km) liggen vlakbij.

Gemakkelijk shoppen

In de stad die uit 6 deelgemeenten bestaat (Gijzenzele, Landskouter, Moortsele, Balegem, Scheldewindeke en Oosterzele zelf) is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Louis Delhaize in Dorp of Chris Decor in de Balegemstraat . Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als De Vlasbomme in Dorp en Restaurant 't Parksken in de Geraardsbergsesteenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Tom De Sutter en Els De Temmerman kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Basisschool Balegem - Gilo in de Rooigemstraat of Vrijebasisschool Scheldewindeke in Pelgrim.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9860. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Voetbalclub VGO of Voetbalclub Windeke . U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Aelmoeseneiebos.

Een huis huren in Oosterzele? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Oosterzele.

Ons Immo aanbod in Oosterzele