LIV - De Molens - fase II
Tolpoortstraat 40, 9800 Deinze
vanaf € 245.000
  • 68 - 130 m²
  • 1 - 3
  • 1 - 2 badkamers

FASE 2 Liv-De Molens: App aan de Leie en in het park

Ligging

"Liv-De Molens" is een residentieel project, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met het oog op de authenticiteit van deze historische plek waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. 

Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project Liv-De Molens aan de Leie een nieuw stadsdeel te worden.

Project - afwerking

Deze fase 2 maakt deel uit van het project Liv- De Molens. Hier gaan we verder op hetzelfde elan als de eerste fase; een ultieme ix van authentieke, charmante en trendy appartementen. 
De combinatie van authentieke en nieuwe elementen geven de site haar buitengewone karakter. We hebben voor elk wat wils; appartementen met zicht op het park of met zicht op de Leie.

Deelproject Oeverpoort

Volledig omringd door het groen vormt Oeverpoort de connectie tussen de Leie en het park. De acht bouwlagen geven plaats aan 40 units, door het gelijkvloers een halve verdieping uit het maaiveld te heffen genieten de gelijkvloerse app. dezelfde kwaliteit als de bovenliggende app.
De uitwaaierende terrassen zorgen voor een intense beleving van het groen rondom het gebouw. 
Verschillende types app. beschikbaar. 

Deelproject Kouterheem

Kouterheem ligt in de groene long van Liv–De Molens. Met zicht op het park is het in deze appartementen heerlijk vertoeven. Er zijn 41 units in deze 7 bouwlagen. Net als het nabije gebouw Oeverpoort (G) steekt het gelijkvloers een halve verdieping uit.

Ook hier zijn verschillende types app. beschikbaar allemaal met ruime mooie terrassen.

Parking en kelderberging: mits meerprijs
Beschikbare datum: onder voorbehoud
Voor alle info en beschikbare units van Liv-De Molens fase 2 : contacteer ons
Uw contactpersoon
Fanny Windels
0472 01 51 51 Stuur een mailtje
In de omgeving
  • Deinze is een prachtige stad met heel wat troeven. Het is de toegangspoort tot de Oost-Vlaamse Leiestreek en heeft heel wat te bieden op vlak van fietsen, kunst en cultuur. Ook zijn er heel wat groene plekjes. Alle voorzieningen in Deinze zijn compleet en liggen over het algemeen binnen handbereik.  

  • In Deinze vindt u een gevarieerd aanbod van winkels in het stadscentrum en de omliggende winkelstraten. Van boetieks en speciaalzaken tot bekende ketens, er is voor elk wat wils. De Markt en de Tolpoortstraat zijn populaire winkelstraten waar u kleding, accessoires, schoenen en meer kunt vinden. Vergeet ook niet om de lokale boetieks en ambachtelijke winkels te verkennen voor unieke vondsten. Geniet van een gezellige winkelervaring in Deinze! 

  • Deinze staat bekend om zijn diverse en levendige horecascene. Of je nu op zoek bent naar een gezellige koffiebar om de dag te beginnen, een knusse bistro voor een informele lunch of een chic restaurant voor een speciale gelegenheid, Deinze biedt een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. In het historische centrum van Deinze vind je sfeervolle restaurants met een authentieke uitstraling, waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten en ambachtelijke lekkernijen. Daarnaast zijn er ook moderne cocktailbars en hippe eetcafés die inspelen op de laatste trends in de culinaire wereld. 

  • Deinze biedt een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden voor zowel inwoners als bezoekers. De stad beschikt over diverse sportfaciliteiten en groene ruimtes waar men actief bezig kan zijn of tot rust kan komen. Zo is er onder andere Sportcomplex Palaestra, Atletiekclub Deinze, Tennisclub Riverside, Voetbalclub KMSK Deinze, en nog andere clubs waar je tal van andere sporten kan beoefenen. 

  • In Deinze zijn er verschillende mooie natuurgebieden en groene plekken waar je van de natuur kunt genieten. Enkele bekende natuurgebieden in Deinze en omgeving zijn onder andere de Brielmeersen, de Leievallei en het kasteelpark Ooidonk.

    Deze gebieden bieden verschillende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, vogels te spotten en gewoon te genieten van de natuur. 

Het project
Beschikbaarheid

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Gebouw G - 101 1 68 m² 14 m² € 245.000

Tweede verdieping

Tweede verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Gebouw G - 205 3 130 m² 28 m² € 560.000

Vierde verdieping

Vierde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Gebouw J - 404 2 96 m² 17 m² € 385.000
Appartement – Gebouw G - 302 2 94 m² 30 m² € 380.000

Vijfde verdieping

Vijfde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Gebouw J - 502 2 89 m² 24 m² € 375.000

Zesde verdieping

Zesde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Penthouse – Gebouw J - 606 3 116 m² 19 m² verkocht
Appartement – Gebouw J - 604 2 96 m² 17 m² € 400.000
Wenst u uw eigendom te verkopen?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Fanny Windels
0472 01 51 51
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.