09 273 55 55

Huis te huur in Deinze

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Deinze

Ongemoeid wonen, maar wel vlakbij winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Besluit dan een huis te huren in Deinze in Oost-Vlaanderen. Hier een woonhuis huren is een slimme keuze. We zetten de troeven van huren in deze gemeente aan de Leie graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Deinze is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E17 en de N35. Steden als Gent (20 km), Kortrijk (35 km) en Roeselare (30 km) liggen vlakbij.

Veel shopping centra

In "Donsa" is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Colruyt in de Gampelaeredreef of Aldi in de Katteputstraat. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Kroniek in de Oudenaardse Steenweg en Ma Reine in de Kappellestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Katja Retsin en Thomas Van Der Plaetsen kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals GO! Erasmusathneum in de Volhardingslaan of Basisschool Driessprong in de Gaversesteenweg.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9800. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Voetbalclub Deinze of de Atletiekclub. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het De Brielmeersen.

Een huis huren in Deinze? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Deinze.

Ons Immo aanbod in Deinze