09 273 55 55

Immo te koop in Elsene

Immo te koop in Elsene

Overweegt u te gaan wonen in Elsene? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Elsene

De 2-talige gemeente met postcode 1050 ligt in de provincie Brussel, kent een oppervlakte van 7 km2 en heeft ongeveer 87600 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als workshops, camping en dans is het een aangename stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Elsene?

Er is enorm veel te beleven in Ixelles. Iedereen kent wel het Luxemburgplein, het Kasteelplein of het Tenboschpark. Om te winkelen ben je in de gescheiden gemeente ook op de juiste plaats met onder meer Galerie Toison d'Or, Espace Louiza en Chaussée d'ixelles. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Kaantjes uit de Westhoek, Belgische peperkoek en Oostakkerse vlaai. Kortom, wonen in Elsene is gewoon prettig en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant L'Improbable in de Eugène Cattoirstraat, Restaurant Les pénates in de Vergniesstraat of Restaurant Le Fruit Défendu in de Tenbosstraat.

Met Bucholtz Park, Tenboschpark en Abt Froidurepark is deze stad aan de Vijvers van Elsene bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de 2-talige gemeente

Elsene, met zijn gemakkelijke R21 ring, is gelegen aan de E40 en N4. Steden als Brussel (4 km), Gent (59 km) en Antwerpen (66 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Elsene-Etterbeek station.
Verder beschikt deze stad in de Elsene over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Kinderdagverblijf Lutgardisschool Elsene, basis- en middelbare scholen zoals Basisschool Lutgardis en onderwijs voor volwassenen met CVO Semper.
Vind je niet meteen je gading in Elsene? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Ukkel, Oudergem of Bareel van Sint-Gillis.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Elsene te kopen!

Ons Immo aanbod in Elsene