09 273 55 55

Huis te huur in Elsene

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Elsene

Ver van druk verkeer wonen, maar wel vlak langs winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Beraad dan een huis te huren in Elsene in Vlaams-Brabant. Hier een verblijf huren is een slimme keuze. We zetten de voordelen van huren in deze gemeente aan de Vijvers van Elsene graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Elsene is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E411 en de N5. Steden als Brussel (3 km), Aalst (31 km) en Mechelen (30 km) liggen vlakbij.

Gemakkelijk inkopen doen

In Ixelles is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Proxy Delhaize in de Kroonlaan of Okay in de Hogeschoollaan. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Brut in de Antoine Labbarestraat en Dolma Restaurant in de Elsensesteenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Yannick Ferreira Carrasco en Olivia Borlée kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Vrije Universiteit Brussel in de Pleinlaan of Basisschool Lutgardis in de Emile de Becolaan.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 1050. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Brusselse atletiekvereniging of Voetbalclub Royal Ixelles Sporting Club. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Tenbospark.

Een huis huren in Elsene? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woning. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Elsene.

Ons Immo aanbod in Elsene