09 273 55 55

Huis te koop in Elsene

Huis te koop in Elsene

Vredig wonen, maar wel neven winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Ga dan een huis te kopen in Elsene in Brussel. Hier een woonplaats verkrijgen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de pre's voor u op een rijtje:

Gemakkelijk winkelen

In deze 2-talige gemeente is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize in de Kroonlaan of de Delhaize in de Henninstraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Jules de Burlet en Camille Lemonnier kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderdagverblijf Lutgardisschool Elsene of Kinderopvang Kardinaal Mercier.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 1050. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Elsene-Etterbeek of de Chiro Marafiki voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Fitnessclub Basic-Fit, Body Training Studio of Zwemclub Wimber.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 10 min staat u al met de fiets in Brussel, met De Lijn in minder dan in 20 minuten.

Een huis kopen in Elsene? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Elsene.

Ons Immo aanbod in Elsene