09 273 55 55

Immo te koop in Maarkedal

Immo te koop in Maarkedal

Overweegt u te gaan wonen in Maarkedal? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Maarkedal

De Maarkebeek met postcode 9680 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 46 km2 en heeft ongeveer 6000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als BBq evenement, Workshops en Concerten is het een gemoedelijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Maarkedal?

Er is enorm veel te beleven in Maarbeke. Iedereen kent wel Kasteelmolen, Ladeuzemolen of Romansmolen. Om te winkelen ben je in de De watergang doorheen de gemeente ook op de juiste plaats met onder meer Shoppen in Gent, Shoppen in Doornik en Winkelen in het centrum van maarkedal. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Eaulala bronwater, Kalletaart en Sint-Pol,. Kortom, wonen in Maarkedal is gewoon charmant en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café 't Vijfde Wiel in de Hofveldstraat, Café 't Hof Wijmenier in de Wijmierstraat 20 of Restaurant La Bonnotte in de Nukerkestraat.

Met Bos Ter Rijst, Kuitholbos en Spijkerbos is deze stad aan de Markebeek bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Maarkebeek

Maarkedal, met zijn gemakkelijke / ring, is gelegen aan de A8 en N60. Steden als Brugge (69 km), Roeselare (58 km) en Brussel (79 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via het nabijgelegen treinstation in Oudenaarde.
Verder beschikt deze stad in de Maarkedal over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Kleuter-Lagere School , basis- en middelbare scholen zoals Katholiek Onderwijs Ronse - Campus Glorieux Secundair en onderwijs voor volwassenen met Kisp Volwassenenonderwijs - Ronse .
Vind je niet meteen je gading in Maarkedal? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Etikhove, Maarkekerkem of Nukerke.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Maarkedal te kopen!

Ons Immo aanbod in Maarkedal