09 273 55 55

Immo te koop in Gent

Immo te koop in Gent

Overweegt u te gaan wonen in Gent? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Gent

De hoofdstad van Oost-Vlaanderen met postcode 9000 kent een oppervlakte van 158 km2 en heeft ongeveer 265.000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als de Gentse Feesten, de Floraliën en het culinair festival Gent Smaakt is het een erg dynamische stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Gent?

Er is enorm veel te beleven in Stad van de stroppendragers. Iedereen kent wel het Gravensteen, de Korenmarkt of de Sint-Niklaaskerk. Om te winkelen ben je in de Arteveldestad ook op de juiste plaats met onder meer Urbiscomplex, Dok Noord Winkelcentrum en Shopping Gent Zuid. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Sneeuwballen (vanillecrème met fondantchocolade), Muilentrekkers en Cuberdons. Kortom, wonen in Gent is gewoon enig en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant Bar Café Theatre in de Schouwburgstraat , Café René in de Gebroeders Vandeveldestraat of Restaurant John Dory in de Reep .

Met het Citadelpark, de Blaarmeersen en Natuurpark Overmeers is deze stad aan de Leie bovendien echt wel een groene stad.

Vastgoed kopen in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen

Gent, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en E40. Steden als Brugge (50 km), Brussel (55 km) en Antwerpen (60 km) liggen vlakbij en zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort.

Verder beschikt deze stad in de Gent over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Klim - Vrije Kleuterschool, basis- en middelbare scholen zoals Stedelijk Secundair Kunstinstituut en onderwijs voor volwassenen met CVO GENT.

Vind je niet meteen je gading in Gent? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Sint-Amandsberg, Drongen of Wondelgem.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis of appartement in Gent te kopen!

Ons Immo aanbod in Gent