Leiepark - Sint Denijs Westrem
Leiepark 18, 9051 Sint-Denijs-Westrem
vanaf € 1.016.000
  • 108 - 221 m²
  •  2
  •  2 badkamers

Luxe appartementen aan de oevers van de Leie te Afsnee

Locatie

Gelegen op wandelafstand van Afsnee Dorp, op fietsafstand van Sint-Martens-Latem en het centrum van Gent. Zicht over de Leie en de majestueuze bomen van het Leiepark op een perceel van 12.000 m2.


Architectuur

De kasteelvilla Leiepark dateert uit 1939 uit de hand van architect Charles Hoge die vooral bekend was om zijn monumentale woningen en Anglo-Normandische stijl. Erkervormige houten ramen, natuurstenen elementen en siersmeedwerk.

De binneninrichting van Leiepark werd gerealiseerd door het befaamde decoratiehuis Jousse, de typische leipannen van het type ‘Beaucour rustiques’ werden geleverd door ‘Comptoir Tuilier de Courtrai’ en de glas-in-loodramen door het huis ‘Miroiterie de Gand’.

Bewonder meteen bij het binnenkomen de monumentale neo-Lodewijk XVI-trap. Op de boezem van de zandstenen schouw is nog het gesculpteerde en ingekleurde wapenschild van de familie.

Voor meer info en/of bezoek bel Guillaume op 0472/25 70 76
Uw contactpersoon
Guillaume
Guillaume Delbecque
0472 25 70 76 Stuur een mailtje
In de omgeving
  • Omgeving

    Leiepark is gelegen in Sint-Denijs-Westrem, een welvarende en rustige gemeente die bekend staat om zijn groene omgeving en luxe woonhuizen. Het is gunstig gelegen tussen Gent en Deinze, waardoor het een populaire woonbestemming is voor mensen die in de stad werken maar graag in een landelijke omgeving wonen.

    Naast de prachtige natuur en historische gebouwen biedt Sint-Denijs-Westrem ook verschillende recreatiemogelijkheden. Zo zijn er tal van wandel- en fietsroutes die de mooie omgeving verkennen en is de Leie nabij voor boottochten en watersportactiviteiten.

    Het dorpscentrum van Sint-Denijs-Westrem heeft enkele gezellige winkels, restaurants en cafés. 

  • Shopping

    Sint-Denijs-Westrem is een charmant dorp in de buurt van Gent en biedt een unieke winkelervaring voor bezoekers. Met een combinatie van lokale boetieks en bekende winkelketens, is er voor elk wat wils.

    In het centrum van Sint-Denijs-Westrem vind je gezellige winkelstraten met een breed scala aan winkels. Van kledingwinkels en boetieks tot gespecialiseerde winkels met handgemaakte producten, er is genoeg te ontdekken tijdens het winkelen.

    Daarnaast zijn er ook verschillende supermarkten en speciaalzaken waar je terecht kunt voor alledaagse boodschappen of unieke producten. 

  • Horeca

    Sint-Denijs-Westrem, biedt een diverse selectie aan horecagelegenheden voor zowel inwoners als bezoekers. Van gezellige cafés en restaurants tot sfeervolle eetgelegenheden, er is voor elk wat wils in deze bruisende gemeente.

    Of je nu op zoek bent naar een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch of een culinair diner, de horecazaken in Sint-Denijs-Westrem verwelkomen je met open armen. Geniet van lokale specialiteiten en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten en veel passie. 

  • Sport en recreatie

    Sint-Denijs-Westrem heeft een verscheidenheid aan sportmogelijkheden en faciliteiten voor sportliefhebbers. Er is een sportcentrum voor diverse sportactiviteiten. Ook clubs van verschillende sporten kan je hier vinden, zoals voetbal, tennis, hockey en atletiek. 

  • Natuur

    Sint-Denijs-Westrem biedt een diverse natuurlijke schoonheid die het hele jaar door te bewonderen is. De gemeente is omgeven door weelderige velden, rustige bossen en schilderachtige wandelpaden.

    Het Parkbos, een uitgestrekt groengebied tussen Gent, De Pinte en Sint-Martens-Latem, is een geliefde bestemming voor wandelaars en fietsers.

    Bourgoyen-Ossemeersen is een waar paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen. 

Het project
Beschikbaarheid

Gelijkvloerse verdieping

Gelijkvloerse verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Gelijkvloerse verdieping – Leiepark - appartement 01 - Salon 2 221 m² 96 m² € 1.685.000
Gelijkvloerse verdieping – Leiepark - appartement 02 - Atelier 2 187 m² 56 m² verkocht

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Leiepark - appartement 03 - Foyer 2 178 m² 27 m² € 1.285.000

Tweede verdieping

Tweede verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Leiepark - appartement 04 - Galerie 2 187 m² 38 m² € 1.372.000
Duplex – Leiepark - appartement 05 - Attique 2 108 m² 10 m² € 1.016.000
Appartement – Leiepark - appartement 06 - Etage 2 138 m² 11 m² verkocht
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Guillaume
Guillaume Delbecque
0472 25 70 76
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.