Kantoor Te koop
Academiestraat 1, 9000 Gent
€ 365.000
  • 159 m²

Rustig gelegen casco kantoorruimte in Gent van 159M2

LIGGING
Een plek pal in de stad waar bewoning, beleving en werken in een authentieke omgeving centraal staan. Dit project “Academie” vormt een eigen stadswijk, een nieuw quartier, geheel in de traditie van het nabijgelegen Prinsenhof. Een plek om te werken in alle rust en vlakbij het bruisend deel van de stad. Openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving, net zoals belangrijke invalswegen.

INDELING
Deze casco kantoorruimte maakt deel uit van een groter geheel; het project Academie.

Dit kantoor van 159m2 is gelegen in het binnengebied van dit zopas gerealiseerde project. Met andere woorden een uiterst rustig gelegen casco kantoor die u naar eigen smaak en noden kan inrichten en afwerken.

Het uitzicht van Academie wordt gedomineerd door de geslaagde combinatie van prachtig gerenoveerd erfgoed met weldoordachte nieuwbouw. De ambitie is om op een verantwoorde manier om te gaan met erfgoed, en tegelijkertijd een aangename en duurzame omgeving te creëren om in te wonen en te werken.

Bent u op zoek naar een casco kantoor in een uniek kader, contacteer ons voor meer informatie. In dit reeds gerealiseerd project zijn er kantoren beschikbaar vanaf ongeveer 160M2 tot ongeveer 300M2.
Uw contactpersoon
Fanny
Fanny Windels
0472 01 51 51 Stuur een mailtje

Financieel

Prijs
€ 365.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
ja
Waarde constructie
€ 264.625
Waarde terrein
€ 100.375

Bereken uw investering

Ligging

Ligging
Centraal
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja

Comfort

Rolstoeltoegankelijk
nee
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
159,00 m²
Bouwjaar
2022
Renovatiejaar
2022
Staat
Goede staat
Verdieping(en)
1
Bebouwbare opp. hoofdgebouw
159,00 m²

Terrein

Perceel opp.
159,00 m²

Energie

Type ramen
Hout
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
nee

Technieken

Elektriciteit
ja

Downloads

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Bouwvergunning
ja
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
D
P-score
D
Bodemattest
ja
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Fanny
Fanny Windels
0472 01 51 51
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Immo te koop in Gent

Overweegt u te gaan wonen in Gent? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Gent

Gent is, met postcode 9000, de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Met een oppervlakte van 158 km2 en ongeveer 268.000 inwoners maakt het zijn naam als provinciestad waar. Door de jaarlijkse events zoals de gekende Gentse Feesten, het internationale Filmfest Gent, de kerstmarkt en de vele jaarlijkse beurzen is de Stroppenstad een erg dynamische stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Gent?

Er valt enorm veel te beleven in Gent. De bekendste bezienswaardigheden zijn, uiteraard, Het Gravensteen, de Koren- en Graslei en de vele prachtige kerken, waaronder de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal. Om te winkelen vindt u in het centrum van Gent alle winkels die u zich maar kan bedenken, van modewinkels tot interieurzaken en elektronicawinkels. Mocht dat niet volstaan, kan u ook steeds terecht in de nabijgelegen shoppingcentra van Gent Zuid of Dok Noord. Vergeet op uw shopdag dan niet te proeven van de lokale specialiteiten, zoals Sneeuwballen (vanillecrème met fondantchocolade), Cuberdons (oftewel de Gentse Neuzekes) of één van de lokale bieren Gruut of Gentse Strop. Laat u zich liever culinair verwennen? Dan biedt de Arteveldestad ook tal van uitstekende horecazaken. Denk bijvoorbeeld aan de keten Amadeus, aan Oak Restaurant in de Hoogstraat of aan De Bompa in Oudburg. U kan ook dansen in de verschillende uitgaansgelegenheden, waaronder de cafés aan de Vlasmarkt. Tot slot kunnen natuurliefhebbers eveneens terecht in de veelzijdige stad, met als bekendste voorbeelden de stadsparken (waaronder het Citadelpark), het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en het recreatiepark Blaarmeersen.

Kortom, een appartement of huis kopen en wonen in Gent is gewoon zotwijs en is verder een goede investering in immo.

Vastgoed kopen in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen

Gent kent een perfecte ligging. De stad ligt nabij het knooppunt van de E40 en E17, waardoor Oostende (70 km), Brugge (59 km), Kortrijk (50 km), Antwerpen (60 km) en Brussel (55 km) vlot te bereiken zijn met de wagen. Ook geraakt u snel in de deel- en buurtgemeenten van de Stroppenstad door de handige R4 en R40 (kleine ring). Neemt u liever het openbaar vervoer? Dat is geen probleem, de stad heeft 3 tramlijnen (1, 2 en 4) en 5 stations (Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Gentbrugge, Drongen en Wondelgem), waardoor u overal wel vlot geraakt.

Verder beschikt Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Basisschool De Klavertjes, Freinetschool De Spiegel, het Sint-Paulusinstituut of het Nieuwen Bosch Humaniora zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in de Arteveldestad met de Gentse hogescholen, Universiteit Gent of de Centra voor Volwassenenonderwijs.

Ons Immo aanbod in Gent

Bent u overtuigd van Gent? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende en veelzijdige stad:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Gent? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Sint-Amandsberg, Destelbergen, Melle, Merelbeke, Zwijnaarde, De Pinte, Sint-Denijs-Westrem, Wondelgem of Evergem. Zoekt u het verderop? Ook dan kan u bij ons terecht.

Nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis of appartement in Gent te kopen!