6% BTW mogelijk
FOX
Voskenslaan 64, 9000 Gent
vanaf € 454.500
  • 94 - 126 m²
  • 2 - 3
  •  1 badkamers

Kleinschalige nieuwbouw residentie nabij Sint-Pietersstation

LIGGING

Wij stellen u graag het project FOX voor.
Deze kleinschalige nieuw te bouwen residentie bestaat uit 5 appartementen en is gelegen op een zeer goede locatie, de Voskenslaan te Gent. 
Op enkele minuten wandelen bent u aan het St Pietersstation. U hebt tal van handelszaken, openbaar vervoer, scholen, en belangrijke invalswegen in uw onmiddellijke omgeving. 
Deze buurt is een bruisend stadsdeel van Gent. 

PROJECT EN AFWERKING

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 5 ruime appartementen, telkens met 2 of 3 slaapkamers met mooie ruime terrassen. Er zijn grote afzonderlijke bergingen te koop alsook parkeerplaatsen. 

Alle appartementen zullen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking in combinatie met energiezuinige maatregelen.
De appartementen van Fox zijn energiezuinig uitgevoerd met een kwalitatief lastenboek, dat ruime keuzemogelijkheden biedt voor keukens, vloeren en sanitair, wat bijdraagt aan comfort en duurzaamheid.

Kortom, bent u op zoek voor eigen bewoning als investering of voor uw studerende kinderen deze nieuwe residentie is zeker de moeite waard !
 
Een parkeerplaats kan aangekocht worden, een grote berging incl fietsenstaanplaatsen is verplicht aan te kopen. 
 
De beelden/renders zijn indicatief en niet bindend. 
Prijzen zijn exclusief berging en/of parking.
Komt in aanmerking voor aankoop onder 6% btw op constructie indien de koper voldoet aan de voorwaarden!
EPC: nog niet gekend. Oplevering voorzien eind 2025
 
Contacteer ons voor meer informatie.
Uw contactpersoon
Fanny
Fanny Windels
0472 01 51 51 Stuur een mailtje
In de omgeving
  • Omgeving

    Op een steenworp afstand van het Sint-Pietersstation, gelegen in de bruisende buurt van Gent, bevindt zich een ideale woonlocatie. Dit gebied, doordrenkt van dynamiek en gemak, biedt bewoners een scala aan mogelijkheden.

    Voor de sportliefhebbers biedt het nabijgelegen Citadelpark uitgestrekte paden en groene ruimtes, perfect voor een verkwikkende jogging sessie te midden van de natuurlijke pracht.
    Voor diegenen die graag de charme van het stadscentrum willen ervaren, ligt het historische hart van Gent op slechts een steenworp afstand. Hier kunnen bewoners genieten van een levendige sfeer, omringd door eeuwenoude architectuur, boetieks en gezellige cafés.

    En als mobiliteit een prioriteit is, biedt de nabijheid van de tramhaltes een gemakkelijke en snelle manier om door de stad te reizen, waardoor bewoners moeiteloos kunnen genieten van alles wat Gent te bieden heeft. Kortom, deze locatie combineert het beste van beide werelden: de rust van het park en de levendigheid van de stad, met uitstekende verbindingen voor een vlotte levensstijl.

  • Shopping

    In het hart van de stad vind je autovrije winkelstraten zoals de Veldstraat en de Langemunt, waar je bekende internationale ketens en lokale boetieks kunt ontdekken. Verken de kronkelende straatjes van het historische centrum om unieke souvenirs, handgemaakte juwelen en vintage vondsten te vinden.

    Voor wie op zoek is naar een meer eclectische ervaring, bieden de kunstzinnige wijken zoals Patershol en het Zuid een aanbod aan artistieke winkels, designerboetieks en ambachtelijke ateliers.
    En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de markten zoals de Vrijdagmarkt en de Bloemenmarkt, waar je lokale lekkernijen, verse producten en ambachtelijke waren kunt vinden.

    De Kouter is een iconisch plein dat bekend staat om zijn levendige sfeer en historische charme. Omringd door prachtige architectuur en majestueuze gebouwen, is de Kouter een populaire ontmoetingsplaats voor zowel inwoners als bezoekers. Hier vinden regelmatig markten en evenementen plaats, waaronder de bloemenmarkt op zondagochtend, die het plein tot leven brengen met kleur en bedrijvigheid. Met zijn gezellige cafés en statige bomen biedt de Kouter een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de levendige sfeer van de stad.

  • Horeca

    In Gent vind je een diversiteit aan eet- en drinkgelegenheden die zowel de Gentenaars als toeristen aanspreken. Van knusse cafés en restaurants tot charmante eetplekken, er is voor ieder wat wils in deze levendige stad.

    Of je nu zin hebt in een perfect gezette kop koffie, een uitgebreide lunch of een gastronomisch diner, de horecagelegenheden in Gent kan je het allemaal verkrijgen. Ontdek lokale specialiteiten en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten en veel liefde.

  • Sport en recreatie

    In Gent vind je een breed assortiment aan sportmogelijkheden en faciliteiten voor sportliefhebbers. Het sportcentrum biedt verschillende activiteiten aan, waaronder voetbal, tennis, padel, hockey en atletiek. Daarnaast is er ook Blaarmeersen, een populaire plek voor sport en recreatie, waar je kunt genieten van tal van activiteiten in een prachtige natuurlijke omgeving. 

  • Natuur

    Gent verwelkomt bezoekers met een diverse natuurlijke pracht die het hele jaar door te bewonderen is. Omringd door schitterende wandelpaden en waterwegen, biedt de stad een oase van rust en schoonheid.

    Een van de meest geliefde plekken is de Blaarmeersen, een uitgestrekt recreatiegebied aan de rand van Gent. de Blaarmeersen is een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen, met zijn weelderige groene landschappen, uitgestrekte meren en tal van recreatieve voorzieningen. Het is de ideale plek om te wandelen, fietsen, zwemmen, picknicken en andere buitenactiviteiten te ondernemen, omringd door de natuurlijke pracht die de stad te bieden heeft.

    Bourgoyen-Ossemeersen, een natuurgebied gelegen aan de rand van Gent, verwelkomt natuurliefhebbers met zijn weidse landschappen en rijke biodiversiteit. Dit uitgestrekte moerasgebied biedt een thuis aan talloze vogelsoorten en andere dieren, waardoor het een paradijs is voor vogelaars en natuurfotografen. Met zijn kronkelende paden en rustige waterwegen is Bourgoyen-Ossemeersen een ideale plek voor een ontspannen wandeling of fietstocht, waar bezoekers kunnen genieten van de kalmte van de natuur en even kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad.

Het project
Beschikbaarheid

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – FOX - Appartement 1.1 3 126 m² 26 m² € 529.000

Tweede verdieping

Tweede verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – FOX - Appartement 2.1 3 126 m² 26 m² € 539.000

Derde verdieping

Derde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – FOX - Appartement 3.1 3 126 m² 26 m² € 549.000

Vierde verdieping

Vierde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – FOX - Appartement 4.1 2 94 m² 26 m² € 454.500

Vijfde verdieping

Vijfde verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – FOX - Appartement 5.1 2 94 m² 13 m² € 459.000
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Fanny
Fanny Windels
0472 01 51 51
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.