Bloei
Raymonde de Larochelaan 1, 9000 Gent
vanaf € 260.000
  • 60 - 113 m²
  • 1 - 3
  • 1 - 2 badkamers

Residentie Bloei, nabij St. Pietersstation te Gent

Op onze website staat slechts een klein deel van het aanbod in project “Bloei”. Contacteer ons vrijblijvend voor een overzicht van alle beschikbare entiteiten van "Bloei".

“Bloei” staat voor groen, bereikbaarheid en betaalbaarheid in Gent, met de natuur als rode draad er doorheen lopend, gelegen tussen een nieuw aan te leggen duurzaam park en een bestaand bos.

“Bloei” wordt opgetrokken tussen Gent-Sint-Pieters, “The Loop” en het AZ Maria Middelares. De stad Gent zal in dit projectgebied de komende jaren investeren om een nieuw en levendig stadsdeel te creëren. 

Het Project

Het woonproject Bloei, verdeeld over verschillende gebouwen langs het Vossenbos, bestaat uit een mix van 1, 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen allen voorzien van een ruim terras.

Grote raampartijen van Bloei trekken het licht naar binnen, terwijl je geniet van een open zicht op het park of het bos, met behoudt aan privacy. De appartementen van Bloei  zijn praktisch ingedeeld zodat je alle ruimtes optimaal kan benutten en inrichten volgens jouw eigen stijl en wensen. Dankzij een stijlvolle en kwalitatieve afwerking hebben de woonunits van Bloei een knappe uitstraling.

Duurzaamheid

Alle wooneenheden van Bloei zijn bijna energieneutraal (BEN) en voldoen volledig aan de strengere eisen rond energieverbruik. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van zonnepanelen en warmtepompen. Ook het aan te leggen park van Bloei staat in het teken van biodiversiteit.

Optimaal ingerichte appartementen met ruime terrassen, een veilige leefomgeving en meerdere ontmoetingsplekken zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich thuis voelen in “Bloei”.

Ligging

Met een mobiscore van 8,9/10 is “Bloei” perfect gelegen nabij het station Gent-Sint-Pieters, de belangrijkste invalswegen van en naar Gent. Het centrum van Gent - met al haar winkels, culturele sites en gezellige restaurants - is vlot bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Ook met de fiets bereik je Bloei vlot dankzij de meerdere fietsroutes.

Een mooie nieuwe thuis of een slimme investering? “Bloei” heeft het allemaal!
Vaste en geen herzienbare prijs.

Maak nu uw afspraak met Anthony op 0488/14 62 77 voor uitgebreide informatie.
Uw contactpersoon
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77 Stuur een mailtje
In de omgeving
  • Sint-Denijs-Westrem is een welvarende en rustige gemeente die bekend staat om zijn groene omgeving en luxe woonhuizen. Het is gunstig gelegen tussen Gent en Deinze, waardoor het een populaire woonomgeving is voor mensen die in de stad werken maar graag in een landelijke omgeving wonen.

    Naast de prachtige natuur en historische gebouwen biedt Sint-Denijs-Westrem ook verschillende recreatiemogelijkheden. Zo zijn er tal van wandel- en fietsroutes die de mooie omgeving verkennen en is de Leie nabij voor boottochten en watersportactiviteiten. Het dorpscentrum van Sint-Denijs-Westrem heeft enkele gezellige winkels, restaurants en cafés. 

  • Horeca

    Sint-Denijs-Westrem, biedt een diverse selectie aan horecagelegenheden voor zowel inwoners als bezoekers. Van gezellige cafés en restaurants tot sfeervolle eetgelegenheden, er is voor elk wat wils in deze bruisende gemeente.

    Of je nu op zoek bent naar een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch of een culinair diner, de horecazaken in Sint-Denijs-Westrem verwelkomen je met open armen. Geniet van lokale specialiteiten en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten en veel passie. 

  • Shopping

    Sint-Denijs-Westrem is een charmant dorp in de buurt van Gent en biedt een unieke winkelervaring voor bezoekers. Met een combinatie van lokale boetieks en bekende winkelketens, is er voor elk wat wils.

    In het centrum van Sint-Denijs-Westrem vind je gezellige winkelstraten met een breed scala aan winkels. Van kledingwinkels en boetieks tot gespecialiseerde winkels met handgemaakte producten, er is genoeg te ontdekken tijdens het winkelen.

    Daarnaast zijn er ook verschillende supermarkten en speciaalzaken waar je terecht kunt voor alledaagse boodschappen of unieke producten. 

  • Sport en recreatie

    Sint-Denijs-Westrem biedt een verscheidenheid aan sportmogelijkheden en faciliteiten voor sportliefhebbers. Er is een sportcentrum voor diverse sportactiviteiten. Allerlei clubs van verschillende sporten kan je hier vinden, zoals voetbal, tennis, hockey en atletiek. 

  • Natuur

    Sint-Denijs-Westrem biedt een diverse natuurlijke schoonheid die het hele jaar door te bewonderen is. De gemeente is omgeven door weelderige velden, rustige bossen en schilderachtige wandelpaden.

    Het Parkbos, een uitgestrekt groengebied tussen Gent, De Pinte en Sint-Martens-Latem, is een geliefde bestemming voor wandelaars en fietsers.

    Bourgoyen-Ossemeersen is een waar paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen. 

Het project
Beschikbaarheid

Bloei - gebouw Korenbloem

Gelijkvloerse verdieping

Gelijkvloerse verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Gelijkvloerse verdieping – Korenbloem 1.0.3 3 101 m² 13 m² € 355.000
Gelijkvloerse verdieping – Korenbloem 1.3.6 1 60 m² 10 m² € 260.000

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Korenbloem 1.2.2 2 88 m² 13 m² prijs op aanvraag

Bloei - gebouw Margriet

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Margriet 3.1.8 2 81 m² 10 m² € 310.000
Appartement – Margriet 3.0.4 2 74 m² 44 m² € 305.000
Appartement – Margriet 3.2.7 2 99 m² 23 m² € 385.000

Bloei - gebouw Pimpernel

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Bew. opp. Terras Tuin Plan Prijs
Appartement – Pimpernel 2.1.1 3 111 m² 27 m² € 400.000
Appartement – Pimpernel 2.1.5 3 113 m² 27 m² € 450.000
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.