Het perfecte pand vinden als huurder is niet eenvoudig. Het is vaak een werk van lange adem en bij elk huis dat u bezoekt, is er telkens opnieuw sprake van heel wat administratie wat het traject alleen nog maar vertraagt.

Dat was voor Immo Da Vinci gebruik maakte van mijnhuurprofiel.be van Rentio. Dankzij dit online platform kunnen we u nog beter én sneller helpen. We leggen u even uit wat mijnhuurprofiel.be precies is en hoe het platform werkt.

Wat is mijnhuurprofiel.be?

Mijnhuurprofiel.be is een site waar al uw gegevens als mogelijke huurder worden bewaard in een persoonlijk huurprofiel. Dit huurprofiel maakt u één maal aan en wordt opnieuw gebruikt bij elk pand waar u geïnteresseerd in bent. Dat zorgt ervoor dat die berg administratie verdwijnt en we u veel sneller aan uw droompand kunnen linken.

Waarom gebruikt Immo Da Vinci Rentio?

Eerst en vooral is het eenvoudig te gebruiken. Een profiel aanmaken op mijnhuurprofiel.be kan in vier simpele stappen. De eerste stap is uw telefoonnummer. De andere vragen gaan onder andere over het aantal inwonenden, wanneer u wenst te beginnen huren en uw maandelijks inkomen.

Daarnaast is het ook tijdbesparend. Zo kunnen we bekijken of de panden waar u interesse in toont ook passen bij uw huurdersprofiel. Zo bezoekt u geen panden die sowieso niet bij u passen en is er geen sprake van overbodige administratie.

Het laatste grote voordeel is voor u: met dit profiel op mijnhuurprofiel.be krijgt u bij wijze van spreken uw persoonlijke huurders-CV in handen’. Heeft u interesse in meer dan één pand op onze website? Dan hoeft u niet dit profiel opnieuw en opnieuw in te vullen. Heeft u uw huurprofiel aangemaakt? Dan krijgt u een document in uw mailbox die u meteen ook kunt gebruiken bij interesse in een tweede of derde pand. U heeft dus een huurders-CV in handen dat u telkens kan hergebruiken voor al uw ‘huursollicitaties’ en kunt aanpassen als u dat wenst.