09 273 55 55

Huis te koop in Gent

Huis te koop in Gent

Op zoek naar rust en ruimte, maar toch dicht bij winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan eens een woning te kopen in Gent, gelegen in Oost-Vlaanderen. Een huis hier aanschaffen is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een goede investering. Hier zijn enkele voordelen voor u op een rijtje gezet.

Gemakkelijk inkopen

In de Stad van de stroppendragers vindt u alle winkels die u maar kan bedenken. Van diverse supermarkten tot kledingwinkels of schoenenwinkels, u vindt alles wat u nodig heeft in Gent Centrum op slechts wandel- of fietsafstand. Indien het regent kan u er zelf voor kiezen om per tram uw inkopen te doen.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Julie Van den Steen en Thomas Van Der Plaetsen kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderdagverblijf Beregoed of Kinderdagverblijf Baby Paradijs.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd- en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9000. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Sint-Jan of de Chiro Oude Bareel voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Gentse Roei- en Sportvereniging, Badmintonclub 4Ghent of Taekwondo club Chon-Ji.

Uitstekende bereikbaarheid

Stad Gent is ook goed te bereiken, en dit op verschillende manieren. De R40 en de R4 leiden u efficiënt naar de E40 en E17. Daarnaast staat u snel met de fiets of met De Lijn in buurgemeentes Evergem, Destelbergen of Merelbeke.

Een huis kopen in Gent? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Gent.

Ons overig Immo aanbod in Gent

Toch op zoek naar iets anders?

Is het centrum Gent toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.