Buitenstaanplaats Te koop
Zwanebloemweg, 9820 Merelbeke
€ 10.378

    Autostandplaatsen te koop in Merelbeke

    Autostandplaatsen te koop in Merelbeke gelegen in een recent gebouw uit 2010. Er zijn nog 7 bovengrondse autostandplaatsen en 1 ondergrondse beschikbaar. Prijzen voor de standplaatsen vanaf €10.378 excl. kosten.
    Voor meer info en/of een bezoek gelieve ons te contacteren per mail of op 0472/13 28 79
    Uw contactpersoon
    Annelie
    Annelie Cardoen
    0491 74 30 26 Stuur een mailtje

    Financieel

    Prijs
    € 10.378
    Beschikbaarheid
    Onmiddellijk

    Bereken uw investering

    Gebouw

    Bouwjaar
    2010
    Staat
    Uitstekend

    Energie

    Elektriciteitskeuring
    ja, conform

    Garages / parking

    Binnenparking
    ja
    Buitenparking
    ja

    Stedenbouwkundige info

    Bestemming
    Woongebied
    Bouwvergunning
    ja
    Voorkooprecht
    nee
    Vonnissen
    nee
    Overstromingsgevoeliggebied
    Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
    Bodemattest
    ja
    • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
      Wenst u uw eigendom te verkopen?

      Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

    Interesse? Neem contact op!
    Annelie
    Annelie Cardoen
    0491 74 30 26
    U moet uw voornaam invullen.
    U moet uw naam invullen.
    U moet uw e-mail invullen.
    U moet uw invullen.
    U moet uw bericht invullen.
    U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
    Immo te koop in Merelbeke

    Overweegt u te gaan wonen in Merelbeke? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

    Wonen in Merelbeke

    De gemeente Merelbeke, postcode 9820, ligt in de provincie Oost-Vlaanderen. Het kent een oppervlakte van 37 km2 en heeft ongeveer 25.000 inwoners. Met zijn jaarlijkse activiteiten als kermissen, workshops en marathons is het een vrolijke stad om in te wonen.

    Waarom immo kopen in Merelbeke?

    Er valt enorm veel te beleven in 'de Beek-van-het-Meertje'. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden van de gemeente het Museum Morfologie, De Sint-Pietersbandenkerk of de vele kastelen. Om te winkelen ben je in Merelbeke ook aan het juiste adres. Zo zijn er tal van winkels in het centrum, en is het shoppingcentrum Gent-Zuid ook binnen handbereik. Vergeet uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals ambachtelijke homemade patisserie of wijn van het Domein De Roscam. Uit eten gaan kan bijvoorbeeld in La Traverse of in De Bergstraat op de Hundelgemeentsesteenweg, of u kan een drankje doen in Café De Pub of in Café Eluna.

    Sportievelingen kunnen eveneens hun hartje ophalen in de gemeente Merelbeke. Zo is er een prachtig zwembad, namelijk zwembad Ter Wallen. Bent u meer een wandelaar? Dan kan u de volgende natuurgebieden ontdekken: het Liedemeerspark, de Makegemse bossen en de Merelbeekse Scheldemeersen. Merelbeke is namelijk ook een groene gemeente.

    Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Merelbeke is gewoon heerlijk en een goede investering. 

    Vastgoed kopen in de Beek-van-het-meertje

    Merelbeke kent een ideale ligging. Het ligt namelijk zowel aan de R4 als aan de autosnelwegen E17 en E40. Steden als Kortrijk (50 km), Brugge (58 km) en Gent centrum (10 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, via het treinstation van Merelbeke geraakt u overal.

    Verder beschikt Merelbeke over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Enkele voorbeelden zijn de Sint-Michielsschool, Basisschool Paul Johannes en Gemeenteschool Merelbeke GILKO als lagere scholen en het Popelin Lyceum voor middelbare scholieren. De gemeente biedt ook onderwijs voor volwassenen met CVO Panta Rhei.

    Ons Immo aanbod in Merelbeke

    Overtuigd van Merelbeke? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze leuke gemeente:

    Op zoek naar een woning in Oost-Vlaanderen, maar toch niet in Merelbeke?

    Is Merelbeke toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Melle, Destelbergen, Sint-Denijs Westrem, Gent en meer.

    Nog vragen of op zoek naar bijkomende informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Merelbeke te kopen!