Binnenstaanplaats Te koop
Godshuishammeke 16, 9000 Gent
€ 38.000
  • 13 m²

Ondergrondse autostaanplaats op toplocatie in centrum Gent!

Troeven

- Ideaal voor eigen gebruik of als investering;
- Weinig (geen) onderhoudswerken;
- Eenvoudig te bereiken.

Ligging

Deze ondergrondse autostaanplaats is gelegen in het centrum van Gent.
Door deze centrale topligging (nabij Dampoort, Sluizeken, Tolhuis en Sint-Jacobs, ...) is dit zowel ideaal voor eigen gebruik of als investering.
Zeker gezien de schaarste aan parkeergelegenheid en de hoge tarieven van alle parkings in Gent-centrum!

Kortom, bent u op zoek naar een zeer gunstig gelegen ondergrondse autostaanplaats? Neem dan snel contact op!

Voor info en/-of bezoek bel Arthur: 0473 90 90 94 of Kevin: 0476 66 55 50.
(De maten en oppervlakten zijn geraamd)
Uw contactpersoon
Arthur
Arthur De Neve
0473 90 90 94 Stuur een mailtje

Financieel

Prijs
€ 38.000
Netto opbrengst
€ 85
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 62

Bereken uw investering

Ligging

Ligging
Stadskern
Omgeving school
1.200,00 m
Omgeving openbaar vervoer
120,00 m
Omgeving winkels
170,00 m
Omgeving autosnelweg
4.000,00 m
Omgeving sportcentrum
900,00 m

Gebouw

Bewoonbare opp.
12,75 m²
Staat
Uitstekend
Netto opp.
12,75 m²

Garages / parking

Garages / parking
ja
Binnenparking
1
Buitenparking
nee

Stedenbouwkundige info

Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
D
P-score
D
  • Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
    Wenst u uw eigendom te verkopen?

    Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Arthur
Arthur De Neve
0473 90 90 94
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Immo te koop in Gent

Overweegt u te gaan wonen in Gent? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Gent

Gent is, met postcode 9000, de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Met een oppervlakte van 158 km2 en ongeveer 268.000 inwoners maakt het zijn naam als provinciestad waar. Door de jaarlijkse events zoals de gekende Gentse Feesten, het internationale Filmfest Gent, de kerstmarkt en de vele jaarlijkse beurzen is de Stroppenstad een erg dynamische stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Gent?

Er valt enorm veel te beleven in Gent. De bekendste bezienswaardigheden zijn, uiteraard, Het Gravensteen, de Koren- en Graslei en de vele prachtige kerken, waaronder de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal. Om te winkelen vindt u in het centrum van Gent alle winkels die u zich maar kan bedenken, van modewinkels tot interieurzaken en elektronicawinkels. Mocht dat niet volstaan, kan u ook steeds terecht in de nabijgelegen shoppingcentra van Gent Zuid of Dok Noord. Vergeet op uw shopdag dan niet te proeven van de lokale specialiteiten, zoals Sneeuwballen (vanillecrème met fondantchocolade), Cuberdons (oftewel de Gentse Neuzekes) of één van de lokale bieren Gruut of Gentse Strop. Laat u zich liever culinair verwennen? Dan biedt de Arteveldestad ook tal van uitstekende horecazaken. Denk bijvoorbeeld aan de keten Amadeus, aan Oak Restaurant in de Hoogstraat of aan De Bompa in Oudburg. U kan ook dansen in de verschillende uitgaansgelegenheden, waaronder de cafés aan de Vlasmarkt. Tot slot kunnen natuurliefhebbers eveneens terecht in de veelzijdige stad, met als bekendste voorbeelden de stadsparken (waaronder het Citadelpark), het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en het recreatiepark Blaarmeersen.

Kortom, een appartement of huis kopen en wonen in Gent is gewoon zotwijs en is verder een goede investering in immo.

Vastgoed kopen in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen

Gent kent een perfecte ligging. De stad ligt nabij het knooppunt van de E40 en E17, waardoor Oostende (70 km), Brugge (59 km), Kortrijk (50 km), Antwerpen (60 km) en Brussel (55 km) vlot te bereiken zijn met de wagen. Ook geraakt u snel in de deel- en buurtgemeenten van de Stroppenstad door de handige R4 en R40 (kleine ring). Neemt u liever het openbaar vervoer? Dat is geen probleem, de stad heeft 3 tramlijnen (1, 2 en 4) en 5 stations (Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Gentbrugge, Drongen en Wondelgem), waardoor u overal wel vlot geraakt.

Verder beschikt Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Basisschool De Klavertjes, Freinetschool De Spiegel, het Sint-Paulusinstituut of het Nieuwen Bosch Humaniora zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in de Arteveldestad met de Gentse hogescholen, Universiteit Gent of de Centra voor Volwassenenonderwijs.

Ons Immo aanbod in Gent

Bent u overtuigd van Gent? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende en veelzijdige stad:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Gent? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Sint-Amandsberg, Destelbergen, Melle, Merelbeke, Zwijnaarde, De Pinte, Sint-Denijs-Westrem, Wondelgem of Evergem. Zoekt u het verderop? Ook dan kan u bij ons terecht.

Nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis of appartement in Gent te kopen!